Kristbaumbretzln
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Blødt smør og sukker røres, æg og æggeblomme røres i, hvorpå dejen æltes med let hånd.
Den er meget blød, og den skal stå koldt, helst til næste dag, før den rulles til meget tynde stænger, der formes til kringler.
Kringlerne dryppes i sammenpisket æg og kulørt krymmel, der kan være iblandet sukker. Bages svagt gyldne på velsmurt plade ved jævn varme 180 grader. |
|
Opskriften er vist 10627 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne