Fennikelsalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Indsendt : |
|
|
Opløs sukkeret i kogende vand og tilsæt citronsaft, skal af revet citron og olivenolie. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra sukker. Bland godt med fenniklen og lad salaten trække mellem 1/2 og 2 timer inden persillebladene blandes i og salaten serveres.
Tips: Tynde skiver af hel fennikel laves lettest med en mandolin, et bræt med en tynd knivklinge der evt. kan indstilles. Det kan også gøres med en skarp kokkekniv og stor tålmodighed. |
|
Opskriften er vist 65534 gange,
og udskrevet 1431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer lisbeth - 2016-02-21 13:28:07 er god til de lidt "fade" kødretter. såsom hvid fisk, kylling etc jane - 2012-07-30 17:09:42 3 knolde hvor meget er det ? i gram ? BK - 2010-12-28 13:50:14 Hvad passer denne salat bedst til? Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 O.K. Det tager lidt lang tid, men det er besværet værd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne