Julesnegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet, gæren røres ud i vandet og dejen æltes godt med sukker og æg.
Sættes til hævning 10-20 minutter.
Imens røres ingredienserne til fyldet sammen. Dejen rulles ud til en aflang, firkantet plade, fyldet smøres på, og den rulles til en pølse på den lange led. Skæres i tynde skiver, der sættes på smurt plade, efterhæver ca 30 minutter og bages ved god varme 200 grader ca. 15 minutter. Inden de er helt kolde pensles de med flormelis glasur rørt på kogende vand. Lidt hakket sukat kan drysses på, inden glasuren stivner. |
|
Opskriften er vist 10885 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne