Chokolademedaljer
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Hak smørret i melet og ælt dejen med flormelis, æggeblommer, chokolade og kakao.
Lad den hvile koldt nogle timer.
Udrul dejen, udstik runde kager og bag dem ved god varme 200 grader i ca 10 minutter.
Kan gemmes i dåse. Til cremen røres æggeblommer og sukker godt, vanille og husblas, opløst i 1-2 spsk. vand, røres i, og lidt efter vendes flødeskummet i. Halvdelen af de runde kager glaseres med smeltet chokolade, og når den er stivnet, lægges kagerne sammen to og to med cremen imellem. Kan pyntes med flækkede mandler eller nøddekerner, mens chokoladen er blød. |
|
Opskriften er vist 17508 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kagedamen - 2013-10-15 13:35:57 Hej. Det er ikke klart om der skal chokolade i dejen, da der ikke står noget i ingredienserne men det står i opskriften. anonym - 2007-02-04 21:17:52 Kan de fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne