Vanilliekranse 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og sukker blandes godt, malede mandler, vanille, smør og æggeblommer tilsættes, og dejen æltes godt.
Hviler koldt til næste dag.
Køres gennem kødmaskinen med kagesæt på, snittes i små stænger, der formes til kranse. Bages på smurt bageplade ved jævn varme 175 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. |
|
Opskriften er vist 80616 gange,
og udskrevet 3705 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (61 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-09 17:41:18 Rigtig god opskrift,den bedste jeg har prøvet nogensinde..De har fået meget ros sofie - 2008-12-07 13:12:03 hvorfor venter man til næste dag? anonym - 2008-11-05 22:18:23 Kan man godt bruge en pose hvor man klipper en stjerneformet ende på til udforming af kransene? Sidsel - 2007-12-22 16:02:05 Hjælp Har brugt en anden opskrift....men.. håber I kan hjælpe mig. Har lavet en deig hvor jeg har brugt:5 dl. mel,200g bechel oljemargarine isteden for Smør/margarine,1 dl. sukker.en såsk.vanilliesukker,en æggeblomme og 25 g.mandler.1 time koldt i Køleskabet.Kan ikke få samlet dejgen til at rulle ud i stænger. Hvad kan jeg gøre for at beholde dejgen isteden for at smide det ud? peterm - 2006-12-06 18:16:31 en god smag mette jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 jeg er vil med vanillie kranse Anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange kranse bliver der cirka? Cqdesign - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for kødmaskine, så kan man bruge en sprøjtepose med en stjernetyl. Her skal dejmassen dog ikke være kold. Sprutte - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man ikke har en kødmaskine, hvad kan man så bruge i stedet? Benni - 2005-01-01 01:01:01 fed opskrift vil ik sig det... - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig god opskrift kitt - 2005-01-01 01:01:01 brugte hasselnødder istedet for mandler Kaja - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne