Doktorkager

Doktorkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
335 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Smørret smuldres i melet, og dejen æltes med piskefløden.

Den sættes i køleskabet nogle timer, udrulles derefter tyndt og udskæres med kniv eller klejnespore til aflange kager på ca. 2x6 cm. De pensles godt med æg, trykkes let ned i groft tesukker og sættes på en smurt plade.

Bages ved god varme 200 grader 7-8 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 19691 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14019 (3337 kcal)
KJ pr. Portion 14019 (3337 kcal)
Vægt ialt 685 gram
Vægt pr. Portion 685 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2046 KJ (487 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 36.0 gram
Kulhydrat 37.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-09 11:46:36
Hvordan ælter man dejen med piskefløden? Jeg plejer at bruge hænderne...