Brune kager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Sirup, farin, smør, krydderier og natron røres godt til en smidig masse (skal ikke varmes)
Flødeskummet røres i, hvorpå dejen æltes godt igennem med melet.
Dejen skal stå koldt nogle timer, evt. til dagen efter.
Udrulles tyndt og udstikkes til runde kager, der lægges på en smurt plade hvor de forsynes med ½ smuttet mandler. Bages ved svag varme 160 grader 8-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 23273 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2007-12-19 15:39:32 hvorfor lave flødeskum, hvis dejen aligevel skal æltes godt igennem? :S miss - 2005-01-01 01:01:01 uhmm... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne