Fennikelsalat med grillet jomfruhummer
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : |
|
|
Grillet jomfruhummer:
Flæk jomfruhummerhalerne med en stor kniv og læg dem i et fad. Vend olivenolie med hvidløg, rød chili, dild og skalotteløg og fordel det over halerne, drys også med salt og peber. Lad dem træk-ke 1/2 time på køkkenbordet, eller et par timer i køleskabet. Tænd ovnens grill. Grill jomfruhum-merhalerne i ca. 2 min. eller til kødet lige slipper skallerne. Server med fennikelsalat og lyst brød ad libitum. Fennikelsalat: Opløs sukkeret i kogende vand og tilsæt citronsaft, skal af revet citron og olivenolie. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra sukker. Bland godt med fenniklen og lad salaten trække mellem 1/2 og 2 timer inden persillebladene blandes i og salaten serveres. Tips: Tynde skiver af hel fennikel laves lettest med en mandolin, et bræt med en tynd knivklinge der evt. kan indstilles. Det kan også gøres med en skarp kokkekniv og stor tålmodighed. |
|
Opskriften er vist 18558 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne