Skårne brune kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør, sukker og sirup bringes i kog.
Potaske, udrørt i 1 spsk. varmt vand, tilsættes, og lidt efter røres krydderier og mandler i.
Når massen er nogenlunde kold æltes melet i, og dejen formes til pølse, der stilles koldt (ikke i køleskab, det kan få dejen til at smuldre).
Efter nogle timer eller næste dag skæres dejen i papirtynde skiver. Bages på smurt plade ved 160-170 grader C. alm. ovn i 8-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 30064 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte P - 2005-01-01 01:01:01 Pragtfuld smag og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne