Fiskerand
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Fiskekødet skrabes fra ben og Skind, hakkes 1 Gang gennem Maskinen.
Mel og Salt æltes i Farsen der derefter hakkes 3-4 gange, røres derefter med Mælken, til sidst kommes den stivpiskede Fløde og Æggehvide i Farsen, lidt Peber blandes i.
Der koges en Prøvebolle for at smage om Farsen er passende krydret. En Randform smøres godt, pyntes med kogte Bønner og Gulerødder. Farsen hældes forsigtigt i Formen, koges i Vandbad ca. ½ Time. Fyldes med kogte Bønner; Citronsauce serveres til (Citronsauce af - 2.5 dl Fiskesuppe, 20 g. Smørbolle, 1 Æggeblomme, Salt, Citronsaft). |
|
Opskriften er vist 25705 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2022-01-21 09:17:42 Hvor meget mælk skal der bruges. Der står intet derom. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne