Fiskerand

Fiskerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Fiskekød
20 g.Kartoffelmel
20 g.hvedemel
 Salt
 Peber
 Mælk
1 Æggehvide
1 spsk.Flødeskum
 Bønner
 Citronsauce
 
 
Opskrift:
Fiskekødet skrabes fra ben og Skind, hakkes 1 Gang gennem Maskinen. Mel og Salt æltes i Farsen der derefter hakkes 3-4 gange, røres derefter med Mælken, til sidst kommes den stivpiskede Fløde og Æggehvide i Farsen, lidt Peber blandes i.

Der koges en Prøvebolle for at smage om Farsen er passende krydret.

En Randform smøres godt, pyntes med kogte Bønner og Gulerødder. Farsen hældes forsigtigt i Formen, koges i Vandbad ca. ½ Time.

Fyldes med kogte Bønner;

Citronsauce serveres til
(Citronsauce af - 2.5 dl Fiskesuppe, 20 g. Smørbolle, 1 Æggeblomme, Salt, Citronsaft).





karakterer:
Opskriften er vist 25705 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-01-21 09:17:42
Hvor meget mælk skal der bruges. Der står intet derom.