Forloren hare med spæk
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør kødet med de knuste tvebakker el. rasp, æg og fløde. Farsen skal være ret fast. Smag til med salt og peber. Form farsen som en tyk kort pølse og læg den i et ovnfast fad eller bradepande. Læg tynde skiver af røget spæk over" haren". Sæt fadet i 250 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. eller til" haren" er begyndt at tage farve. Kom lidt kulør i mælken og hæld den i fadet. Lad "haren" stege færdig ved 170 grader C. alm. ovn en halv time. Dryp jævnlig med mælk fra fadet
Sovs: Hæld væden fra "haren" lad den koge op i en gryde. Rør en jævning af maizena og mælk og rør det heri til det har en passende konsistens og lad det koge et par minutter, tilsæt lidt ribsgelè eller anden gelè og måske lidt fløde for at gøre den "blød" |
|
Opskriften er vist 63315 gange,
og udskrevet 1742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-05 16:39:09 jeg elsker forloren hare det er bare min livret og jeg får altid min mor til at bruge denne opskrift hver gang jeg har fødselsdag og vi bruger bacon oven på det bliver bare super lækkert :) Pip - 2005-01-01 01:01:01 jeg har oxo brugt bacon og det blev en skøn harre.. :o) sunshine - 2005-01-01 01:01:01 Jeg bruger bacon istedet for spæk, det kan min familie bedre lide, og det smager herligt. Ordkløveren - 2005-01-01 01:01:01 Der er kun ét r i HARE..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne