Kartofelsalat, med Agurker og Rødløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne møre i saltet vand. Imens, rør purløg, 160 ml. mayonnaise, 1 tsk. salt og peber sammen.
Pil kartoflerne, skær dem i ½cm. tykke skive, og rør kartoffelskiverne sammen med mayonnaisedressingen. Rør agurkeskiverne med 2 spsk. mayonnaise, 1 tsk. salt og peber. Rør rødløg med resterende mayonnaise. Fyld en smuk glasskål lagevis med kartofler, agurker, og løg. Den må gerne stilles i køleskabet til næste dag før den serveres. |
|
Opskriften er vist 43905 gange,
og udskrevet 983 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2014-08-02 15:57:44 Hvor mange personer er der til ? Jenny - 2007-09-15 13:58:45 god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne