Kartofelsalat med Roquefort
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Kog kartoflerne i letsaltet vand indtil de er møre, ca. 10 min. Hæld vandet fra og rør de varme kartofler sammen med dressingen. Smag til igen med salt og peber, (kan laves dagen i forvejen). Steg baconskiverne sprøde og bræk dem i små stykker. Arranger salaten på et fad; og hæld kartoflerne over. Drys med bacon, Roquefort, hakket æg og 60 ml. purløg. |
|
Opskriften er vist 13915 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne