Kartofelsalat med Roquefort

Kartofelsalat med Roquefort, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dressing:
160 ml.olivenolie
80 ml.æble eddikke
60 ml.hakkey skalotteløg
1 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket purløg
1 spsk.fiskesennep
2 tsk.honning
2 tsk.revet citron skal
 
 kg.små røde kartofler (Rosenvall) skåret i både
 
8 skiverbacon
12 salat blade
75 g.Roquefort ost, smuldrede i små stykke
1 hård kogt æg
60 ml.hakket purløg
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Kog kartoflerne i letsaltet vand indtil de er møre, ca. 10 min.
Hæld vandet fra og rør de varme kartofler sammen med dressingen. Smag til igen med salt og peber, (kan laves dagen i forvejen).

Steg baconskiverne sprøde og bræk dem i små stykker.

Arranger salaten på et fad; og hæld kartoflerne over. Drys med bacon, Roquefort, hakket æg og 60 ml. purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 13915 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu