Spagetti bolognese
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær bacon og skinke i ganske små stykker og brun dem let i en lille gryde i ca. 15 gr. smør.
Tilsæt løg, gulerod og selleri, alt sammen finthakkede. Når det er brunet, kommes det rå, hakkede oksekød i gryden og vendes rundt og rundt, så det hele bruner jævnt. Derefter tilsættes den hakkede hønselever og 2 til 3 minutter senere tomatpureen og derpå hvidvinen. Der krydres med salt (under hensyntagen til baconen eller skinkens forholdsvise salthed), peber og lidt reven muskatnød, og derpå tilsættes vand eller bouillon. Læg låg på gryden og lad saucen snurre småt i 30-40 minutter |
|
Opskriften er vist 98022 gange,
og udskrevet 1883 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (567 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2018-09-30 16:38:03 Har lavet en del bolognese, den her en af de nemme hakket kylling lever det skal der bare i, det giver noget dybde i retten. HyttenISchweiz - 2015-07-18 21:36:45 Vi brugte en god rødvin i stedet for hvidvin, og droppede kyllingeleveren. Slutresultatet blev super ;) Matias - 2013-10-05 11:54:32 Tror enhver italiensk husmor ville vende sig i deres grav hvis de hørte at du hælder hvidvin i en bolognese... Vips - 2008-08-28 22:07:18 Drop kyllingelever! Smager rigtig godt uden. Katja&Jan - 2008-02-02 14:20:16 Havde ikke selleri, kyllingelever eller hvidvin i huset, puttede champignoner og peberfrugt i . Har lige smagt den til med salt og den smager super! Kaj - 2007-01-09 16:44:49 Kanon Carsten - 2005-01-01 01:01:01 Vi bruger ikke kyllinglever men der smager alligevel kanon godt skægagam - 2005-01-01 01:01:01 Smager fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne