Bagt græskarpure med vilde svamp
Hovedingrediens : Frugt - Græskar Højtid: Halloween Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 180 grader C.
Drys græskaret indvendigt med salt og peber og læg det i et smurt fad med skærefladen nedad. Læg de upillede hvidløgsfed i fadet. Sæt det i ovnen og bag ca. 1 time. Hæld væden fra fadet. Skrab kødet ud af græskaret. Hvis det virker vådt kan det evt. bages yderligere 15 min. Kort før puréen skal serveres kommes græskarkødet i en foodprocessor. Smut hvidløgsfeddene ned i foodprocessoren og tilsæt revet citronskal, krydderurter, parmesan og smør. Kør til en glat puré og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Rist svampene i smør på en teflonpande ved høj varme til de har taget farve, 3-5 min. Smag til med salt og peber og fordel dem over puréen. Kom salvieblade på den samme pande og rist dem til de er sprøde. Anret dem over svampene. Server med frisk eller ristet brød. Tips: Bag gerne hele græskaret og purer det. Brug pureen til suppe eller til at jævne en sauce med. Det holder sig fint et par dage i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 26193 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne