Frappé
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Alt - undtaget kakaopulver - rystes kraftigt i en gammeldags melryster (Hvis man altså ikke er så tjekket, at man har en super hightech moderne blender.)
Drys med kakaopulver og nyd med et sugerør. |
|
Opskriften er vist 59121 gange,
og udskrevet 822 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Isabella - 2011-11-16 10:05:25 Nyder den lige nu! :-) Virkelig lækker! Præcis som den Frappé jeg nød i Grækenland for nogle år tilbage ;-) Jannie - 2011-11-06 15:52:50 Frappe laves af Nescafe classic,lidt mælk,lidt sukker,isterninger og vand. en der elsker frape - 2010-10-28 18:10:15 hvis det skal værer rigtig skal man bruge nescafe classic men den kan ikke fås i dk. den bedste alternativ, efter min mening, er Nescafe RedCup. 2 tsk nescafe. sukker efter behov. ca 40ml vand og så ryster man det eller pisker til det bliver skum. så kommer man is terninger i og mælk(eller vanille is). (mælk kun hvis man vil have mælk i kaffen) og til sidst kommer man kold vand til glasset er fyldt.(Vandet skal hældes langsomt)!!!! det så det!!! :) Jytte - 2010-07-24 18:07:57 Jeg er lige kommet fra Grækenland og der fik jeg en frappe, hvor der også var is i - altså vanilleis, eller sådan noget..... Er der mon nogen, der har en god opskrift på en sådan.... Nanna - 2010-07-04 15:20:38 skal man bruge en speciel nescafe eller er det bare en helt alm? Nina - 2010-05-14 22:21:15 Jens, jeg tror hun mener put vand i sammen med sukkeret og nescafe og så ryst! Jens - 2010-01-25 13:05:29 kommentar til Heidi... hvordan ryster man nescafe og sukker til skum??? heidi - 2008-01-31 23:28:53 her er den helt rigtie opskrift paa frappe, bor i greakenland og drikker den hver dag..put 2 tsk nescafe og sukker efter behov i en meljaevner, ryst intil det bliver en tyk skum, put skummet i et glas med isterninger, fyld op med koldt vand og put maelk i efter smag... Kristiane - 2008-01-14 19:15:31 Det her er vist en dansk version af den græske frappé! Det kommer meget an på om man vil ha den sød, mellemsød eller sort! Dvs. at sukkermængden varierer og der er ingen kakao i frappé! visit-samos.dk - 2007-03-16 14:21:26 ELSKER Frappé. Har drukket det til bevidstløshed. Undlad kakaoen... sådan er smager den originale. Har man en lille pisker man bruger til Cappuccino, kan denne bruges og isterningerne tilsættes bagefter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne