Honning hjerter

Honning hjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Honning hjerter, billede 4 Honning hjerter, billede 1 Honning hjerter, billede 2 Honning hjerter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.honning
150 g.farin
150 g.margarine
100 g.mandler smuttede
2 spsk.fintrevet appelsinskal
1 tsk.ingefær
2 tsk.kanel
0.5 tsk.nelliker
2 tsk.natron
 
1 æg
550 g.hvedemel
 
Opskrift:
Mandlerne smuttes og hakkes.

Honning, farin og margarine smeltes sammen i en gryde. De øvrige ingredienser, undtagen æg og mel, røres i. Massen afkøles til den er lunken.

Æg og mel røres i, og dejen æltes sammen. Dejen hviler mindst 1 døgn i køleskab.

Dejen rulles ud i ca. ½ cm tykkelse og udstikkes med hjerteforme eller skæres efter skabelon ca. 12 cm.

Bages 5-8 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på midterste ovnribbe.

Tips:

Dejen kan gemmes i fryser, så skal den ligge et par timer ved køkkentemperatur inden den rulles ud.





karakterer:
Opskriften er vist 49558 gange,
og udskrevet 1110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-30 09:31:14
Og chokoladen skal tempereres inden kagerne dyppes.

  -   2009-12-19 12:22:27
Syntes den minder mere om peberkager end om honningkage, og peberkager mener jeg pyntes med glasur.

  -   2009-09-01 17:01:55
bedre uden nøder

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg synes altså at det steen66 siger med shokoladen passer...den bliver bare ti gange bedre!!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Bliver de luftige som bagerens?

  -   2005-01-01 01:01:01
behøver man at dyppe dem i chokolade?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange stk. er der..?

  -   2005-01-01 01:01:01
det med toms chokolade passer ikk man ska bare bruge en chokolade med mindst 40% kakao

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg er udlært bager, så derfor kommenterer jeg denne opskrift. Dyp dem så i smeltet Toms mørke chokolade, når de er helt afkølede. (gerne efter et døgn i køleskab), Anden chokolade kan ikke anbefales, da der ikke er nok kakao i !!! (Der er mindst 58% kakao i Toms Mørke Plader)