Hurtig oksegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : |
|
|
Skær kødet i meget store firkanter og derefter i skiver, der drysses med groftmalet peber og dryppes med saften af ½ citron.
Pil løgene og skær dem i skiver. Rens champignonerne og skær dem i mindre stykker. Dryp med saften af ½ citron. Brun kødstykkerne i smør i en tykbundet gryde over stærk varme. Tag dem op med en hulske. Brun løgringene i gryden og tilsæt så champignon. Læg kødet tilbage i gryden. Drys med salt og peber. Tilsæt reven l og saft af ½ citron amt hvidvin. Lad det snurre i 5-1 0 min. Smag retten til. Retten serveres med en klat creme fraiche på og resten til. Kartofler, ris eller brød til |
|
Opskriften er vist 14508 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne