Flødestuvet champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rodenden af champignonerne. Skyl dem nogle gange, men lad dem ikke ligge i vand. Skær dem i skiver på langs ad stokken.
Smelt smørret i en gryde og kom svampene i og svits dem et par min. Drys hvedemel over under konstant omrøring. Rør fløden i og kog stuvningen ved svag varme ca. 5 min. til tilpas tykkelse Smag den til med krydderier med citronsaft. Server den som tilbehør til fisk og kød eller som forret på ristet brød. |
|
Opskriften er vist 100495 gange,
og udskrevet 1653 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2015-06-25 20:29:09 En æggedeler er perfekt til, at dele champignon! :-) Børge fra Hørve - 2011-11-23 20:48:10 Simpel og dejlig uartig! Suppler evt. og brug som sovs... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne