Fedtfattige flødekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 161508 gange,
og udskrevet 3952 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Palle - 2016-10-04 14:43:50 En god opskrift har jeg fra Let sovsen Jensen, og den er et hit: 8 dl. let mælk 6 4 10 4 spsk maizena 3 2 5 Salt, peber og lidt muskat, efter smag reven ost. Mælk og maizena blandes, koges op under "konstant" omrøring. Laila - 2012-04-07 19:52:52 Selvom jeg lavede "fløden" lidt tykkere end en "tynd sovs" synes jeg at den blev og så "udvandet" ud, efter at have været i ovnen. Jeg havde kartofler, gulerødder, snackpeber, løg og porrer i. Inge V. - 2011-08-10 17:30:15 Til PN. Champignonkarbonader (opskrift her i kogebogen)er gode til flødekartoflerne og så er de lette at tilberede. Linsefrikadeller er også en mulighed. PN - 2011-04-11 17:57:04 Jeg savner så tit ideer til sammensætning af mad. Jeg kunne godt tænke mig en vegetarisk ting at tage til, men jeg har simpelthen ingen ideer til hvad der går godt til flødekartofler. Chalotte - 2010-02-09 07:57:20 Kaffe fløde er du sikker på den så for samme konsistens står nemlig og skal lave flødekartofler til ca. 13 personer her lørdag og jeg er i tvivl hvad jeg skal bruge isteden for alm fløde da jeg ikke ønsker den så fed Julie cowfoot - 2009-02-17 12:22:22 Man kan også bare bruge maizena cremefine til madlavning Stella - 2009-01-23 07:50:33 Fin ret, smager dejligt og er nem at lave. Cana - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes det er en genial idé at bruge 'fortykket' mælk i stedet for fløde... Så kan man spise masser af dem med god samvittighed :) Julie - 2005-01-01 01:01:01 Du kan også bare bruge kaffefløde i dine flødekartofler. Det er både billigere og der er kun 9% fedt.. det smager som alm fløde... Broccoli er også godt i denne ret... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne