Æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175°.
Rør olie, yoghurt, sukker, farin og vanilje grundigt igennem. Hak nøddekerner fint fx i en foodprocessor. Sigt mel, krydderier og bagepulver sammen. Smør en springform med smør og drys den med lidt af de hakkede nødder. Pisk æg i sukkerblandingen, et ad gangen skiftevis med melblandingen. Vend resten af de hakkede nødder i dejen. Hæld lidt dej i springformen, dernæst et lag æbler, så igen dej. Forsæt til formen er fyldt. Æbler øverst. Sæt kagen i ovnen ca. 1 time eller til en kniv stukket i kagen og trukket ud, kommer ud uden dej på. Tips: Kagen kan også deles i to forme og bages i lidt kortere tid. |
|
Opskriften er vist 18289 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-14 21:04:59 det er en super lækker æblekage,nok den bedste jeg ved og så er den nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne