Shepardspie
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 41492 gange,
og udskrevet 947 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-27 17:39:28 Prøv også at sætte nogle majs og ærter i fylder, jeg prøvede det i London, det var noget af det bedste jeg har smagt nogensinde ^^ Benjamin - 2008-06-04 20:15:06 Er Du Gaaaal Det Smager Godt , Men Må Man Fylde Oksekød ii ? Er ikke så vild med lammefars? christian lund - 2005-01-01 01:01:01 må man så godt drikke resten ? ;o) Bettina - 2005-01-01 01:01:01 Prøv også at bruge 1/4 selleri, 1tsk. kanel + 1tsk timain + 1 tsk. rosmarin. Og kronen på værket tilføj grøntsagerne ialt 2-3-glas rødvin. Men husk kun ½ glas ad gangen og lad det koge godt ned inden der hældes mere i. Erstat evt. vand med bouillon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne