Løgsovs

Løgsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Grønsagssaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storeløg
1 fedhvidløg
5 hvidepeberkorn
1 æggeblomme
1 spsk.eddike
0.5 tsk.fint salt
1 spsk.olie
 evt. en anelse sukker
 
Opskrift:
Pil løgene, og skær dem i kvarte. Pil hvidløget. Kom løg, hvidløg og peberkorn i en lille gryde. Tilsæt vand, indtil løgene er dækket, og kog i 20 minutter. Blend æggeblomme, eddike, salt og olie sammen i en blender. Sigt løgene over i en skål (gem kogevandet), og fjern peberkornene. Blend løgene med æggeblandingen, og spæd op med kogevandet, til du synes, at sovsen har den rette konsistens. Varm sovsen godt igennem i en gryde under omrøring. Den må ikke koge, så skiller den. Smag til med salt og peber og eventuelt en anelse sukker.

Tips:

Serveres til
Kogt torsk, anden fisk, hakkebøf eller fjerkræ.





karakterer:
Opskriften er vist 37067 gange,
og udskrevet 714 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-11 20:39:47
Her er en hurtig en: Hak løg, svits løg, smid en halv fløde på skidtet, salt + peber = Voila løgsovs...