Løgsovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene, og skær dem i kvarte. Pil hvidløget. Kom løg, hvidløg og peberkorn i en lille gryde. Tilsæt vand, indtil løgene er dækket, og kog i 20 minutter. Blend æggeblomme, eddike, salt og olie sammen i en blender. Sigt løgene over i en skål (gem kogevandet), og fjern peberkornene. Blend løgene med æggeblandingen, og spæd op med kogevandet, til du synes, at sovsen har den rette konsistens. Varm sovsen godt igennem i en gryde under omrøring. Den må ikke koge, så skiller den. Smag til med salt og peber og eventuelt en anelse sukker.
Tips: Serveres til Kogt torsk, anden fisk, hakkebøf eller fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 37067 gange,
og udskrevet 714 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Overkill - 2010-03-11 20:39:47 Her er en hurtig en: Hak løg, svits løg, smid en halv fløde på skidtet, salt + peber = Voila løgsovs... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne