Mørbragryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Skær kødet i ca. 1 cm. tykke skiver.
Bland tomatpure, soya, vand, ananasvæde og vineddike i en gryde. Lad saucen koge op.
Skræl og hak løget. Kom det ned i gryden.
Læg kødet ned i den kogende sauce. Kog i ca. 5 minutter.
Skræl agurken og del den på langs. Grav kernerne ud med en ske. Skær agurken i halvmåner.
Kom ananas og agurk op i gryden.
Giv det hele et opkog og smag evt. til med salt og peber.
Server med ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 41369 gange,
og udskrevet 740 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-10-07 08:00:42 Kan det være rigtig at kødet ikke skal brunes før det kommes i saucen I.L. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne