Løgsuppe

Løgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.løg
1 dl.olie el 150. smør
2 fedhvidløg
2.5-3 l.Hønsebouillon
 flutes til 10 i skiver
100 g.reven ost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene pilles og snittes i fine tynde skiver. Start ved toppen af løget, og slut ved roden, løgtes bund bruges ikke. Løgene sauteres i fedt/olie til løgene er blevet helt klare uden at få farve. Hønsebouillonen tilsættes og suppen simre svagt til løgene er helt møre. Suppen er nu færdig, og smages til med den knuste hvidløg, salt. Suppen serveres i suppekopper og her ligges fluten og den drysses med den reven ost, gartineres i salamander.





karakterer:
Opskriften er vist 17200 gange,
og udskrevet 377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
gratineres i salamander ??