Løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og snittes i fine tynde skiver. Start ved toppen af løget, og slut ved roden, løgtes bund bruges ikke. Løgene sauteres i fedt/olie til løgene er blevet helt klare uden at få farve. Hønsebouillonen tilsættes og suppen simre svagt til løgene er helt møre. Suppen er nu færdig, og smages til med den knuste hvidløg, salt.
Suppen serveres i suppekopper og her ligges fluten og den drysses med den reven ost, gartineres i salamander.
|
|
Opskriften er vist 17200 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer woodman - 2005-01-01 01:01:01 gratineres i salamander ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne