Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet:
Kalvekoteletterne tørres med lidt køkkenrulle og brunes på begge sider på en pande i lidt olie. Tag koteletterne af panden og krydr dem med salt og peber, læg tynde skiver gorgonzola på hver kotelet og svøb parmaskinken omkring, så koteletten er helt indpakket. Steg så koteletterne færdige i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 6-8 minutter. Bønner: Bønnerne renses, skylles og snittes i 2 cm stykker. Forårsløgene skylles og snittes fint, hvidløget snittes fint og blandes med forårsløgene. Varm en sautérpande eller wok op med lidt olivenolie, steg først løgene til de er blanke, tilsæt så bønnerne og steg dem 2-3 minutter. Til sidst tilsættes den hakkede oregano og smag til med salt og peber. Pasta: Kog pasta efter anvisningen på emballagen. Vend den med tomatpesto og server straks. Tilbehør: I stedet for pasta kan også bruges en risotto eller stegte kartofler. Et godt stykke brød er altid velegnet tilbehør. Skal det være italiensk, kunne Brushcetta* være en god ting. |
|
Opskriften er vist 57258 gange,
og udskrevet 2535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2015-10-31 18:18:23 Vi brugte kalvesteaks og det var bare OK, smagte rigtig dejligt Hans Norge - 2013-01-16 12:49:31 Vældig fin og velsmagende ret, især de letstegte løg og bønner gjores stor lykke. Vi fik retten med bådkartofler og en god rødvinssauce til,det var helt perfekt Bjarne - 2009-09-19 11:28:21 Pragtfuld bønneret - vi erstatter ofte forårsløg med porrer - det gør den ikke ringere. Karen - 2007-10-26 20:26:00 Smager virkelig godt, især bønnerne er gode som tilbehør. Vi manglede ikke sauce. Vi fik stegte kartoffelbåde til. jørgen - 2005-01-01 01:01:01 er noget som er godt, men kunne godt bruge en god sose opskrift til den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne