Pighvarsuppe
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : |
|
|
Fiskefond, hvidvin, og trøffel reduceres til rette konsistens. Fløden tilsættes, koger op. Smages til. Urter og fisken kommes i, og det koger til fisken er færdig.
|
|
Opskriften er vist 14426 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2014-01-03 17:13:53 Hvor meget af de forskellige ting ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne