Ostesouflé

Ostesouflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
40 g.hvedemel
2 dl.fløde
25 g.smør
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.hvid peber
125 g.mild ost
6 æggehvider
6 æggeblommer
 
Opskrift:
Bagetid ca. 50 minutter ved 180 grader. Tænd ovnen. Rør melet ud med lidt af fløden i en gryde. Tilsæt resten af fløden og smørret og kog det godt igennem under omrøring. Tilsæt krydderier og ost. Rør i osten til saucen er smeltet. Afkøl den lidt. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Fold forsigtigt stiftpiskede æggehvider i dejen. Fyld massen i en smurt souffleform, der rummer ca. 2 liter. Bages nederst i ovnen. Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 23885 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-15 20:07:56
Mener du ikke at an skal røre i saucen til osten er smeltet? :D