Ostesouflé
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Bagetid ca. 50 minutter ved 180 grader. Tænd ovnen.
Rør melet ud med lidt af fløden i en gryde. Tilsæt resten af fløden og smørret og kog det godt igennem under omrøring. Tilsæt krydderier og ost. Rør i osten til saucen er smeltet. Afkøl den lidt. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Fold forsigtigt stiftpiskede æggehvider i dejen. Fyld massen i en smurt souffleform, der rummer ca. 2 liter. Bages nederst i ovnen. Server straks.
|
|
Opskriften er vist 23872 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Rachel - 2017-11-15 20:07:56 Mener du ikke at an skal røre i saucen til osten er smeltet? :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne