Rissotto med bulgur og pepperonisalami
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Risene og bulguren koges efter anvisningen.
kom lidt olie i en gryde, sauter de hakkede løg og hvidløg i olien, uden de tager farve.
Tilsæt paprika og ris, bulgur, sauter let.
Tilsæt de hakkede tomater og smag til med chili, salt og peber.
Hæld blandingen i et ildfast fad og fordel pepperonisalamien henover.
Bages i 10-12 minutter ved 180°
Anret straks og drys med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 9747 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne