Flødekartofler 09
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver, koges hurtigt op med fløden, citronskal og –saft.
Osten tilsættes, og massen smages til med salt og peber. Det hele kommes i et ovnfast fad og sættes i ovnen på 170 grader C. alm. ovn mindst 40 minutter, til kartoflerne er møre og fløden cremet. |
|
Opskriften er vist 192364 gange,
og udskrevet 3447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-07-18 14:20:21 Jeg forstår ikke kartoffelopskriften: "Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver, koges hurtigt op med fløden". Skal kartoflerne først koges i vand og så hældes vandet fra og så koges de kogte kartofler kortvarigt i fløden? Hans - 2018-09-01 14:54:59 Tyktskårne løgskiver tilsat gør ingen skade. Beth - 2012-01-04 09:34:35 Smager skønt med citron i. Bliver ikke så tung / fed i smagen som retten fra 1970´ erne. Jeg kogte ikke kartoflerne først. Ca. 1 time i ovnen. Gabriel - 2011-12-10 15:37:37 Hvad sker der? - Ingen løg og hvidløg???? vivi G - 2011-11-28 19:41:05 den var okay god :/ Thomas - 2010-11-27 07:24:04 Jeg er med Irene og Arne. Det skal 100% sikkert frisk revet muskat i. Jeg vil anbefale, at rive ca en halv muskatnød over. arne - 2009-04-10 22:43:47 hvor er muskaten irene grenaa - 2009-02-06 15:35:10 Det giver de fløde stuvede kartofler ekstra smag hvis man også tilsætter lidt reven muskatnød. cj - 2007-06-02 17:51:37 Kan også laves med skive skårne kartofler i frost pose hlwa - 2007-04-01 14:04:30 lækker - lækker ib - 2005-01-01 01:01:01 den er bare go |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne