Kanelhjerter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør blødt smør og sukker sammen.
Tilsæt æg.
Bland kardemomme og hjortetaksalt med mel.
Rør det hele sammen.
Lad dejen hvile i køleskabet i ½ time.
Rul den tyndt ud på et melet bord. Stik ca. 30 hjerter ud med en form. Pensl med æg. Drys med kanel og perlesukker. Bages i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 190 grader. |
|
Opskriften er vist 14323 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne