Blomme-pærechutney

Blomme-pærechutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.pærer, skrællet og udkernet
1 stortløg, fint hakket
1 fedhvidløg, fint hakket
100 g.syltet ingefær, fint hakket
2 dl.sukker
0.5 tsk.kanel
2 nelliker
 dl.hvidvinseddike
100 g.halve udstenede blommer
 
Opskrift:
Læg alle ingredienserne bortset fra blommerne i en tykbundet gryde. Kog det for svag varme i ca. 2 timer. Rør nu og da. Tilsæt blommerne, når de 10-15 minutter tilbage af kogetiden. Afkøl og hæld chutneyen på glas ca. ¾ l.

Opbevares køligt.





karakterer:
Opskriften er vist 20470 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-19 17:56:11
Der må være en fejl i opskriften da det var meget surt og meget større port end 3/4 l. tror ikke der skal så meget hvidvinseddike i.