Kokoskranse
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak smørret ned i melet og findel det med fingrene. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Stil den kold ca 1 time
Kør dejen gennem kødhakkemaskinen med kageplade eller rul den ud i lillefingertynde pølser. Skær dejstængerne i 8 -10 cm lange stykker og form dem til kranse. Sæt dem på en plade. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca 8 minutter. Sæt pladen højt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 231672 gange,
og udskrevet 6725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (101 stemmer) |
|
Kommentarer Sussi - 2023-11-21 14:52:55 Jeg glæder mig til at lave dem, min mormor var verdensmester i at lave dem Jane - 2021-11-14 12:13:00 De er min ynglings småkage, lækre og sprøde Kirstine - 2019-12-05 11:48:33 Nemme at lave og de smager dejlige.... Tina - 2018-12-10 20:56:29 Jeg bagte dem som low carb version, hvor jeg erstattede 1/3 af melet med blendet kokosmel, resten af melet blev erstattet med mandelmel og sukkeret erstattet 1:1 med sukrin melis samt en tsk guargummi for sprødhed! Et perfekt sprødt og velsmagende resultat. Kira - 2017-10-27 16:19:37 De smager mega godt☺ Lars Bo - 2014-12-15 06:42:49 Min mor i Odense bagte KokosKranse så man kunne høre juleenglene synge! Jeg måtte før Jul spise de kranse, der var knækket eller beskadiget. Først fra Juleaften var der fri adgang...... Mia - 2013-08-16 07:42:24 Kan jeg godt undvære at sætte dem på køl? Tine - 2012-12-11 16:17:47 Vildt nemme og godt! BageAnd - 2011-12-08 22:13:00 Har lige prøvet at bage dem :-) de er mums anonym - 2010-12-03 14:54:51 super gode. jeg har tilsat lidt hjortetakssalt, så de er også meget sprøde. og meget nemme at lave.......... regitze - 2010-11-12 11:20:16 Så kommer man ikk tættere på mormors julehemmelighed;) Guf for ganen. anonym - 2009-12-20 21:15:12 Hej jeg kender opskriften fra min barndom. Min farmor bagte kokoskranse efter en opskrift fra hendes mor som var gået i arv fra min tipoldemor som stammede fra sverige, men i denne er indholdet 250 g af alle ingredienser som tilsidst samles med 1 æg. Derfor kan jeg den udenad. anonym - 2009-12-19 11:59:03 Uh, glæder mig til at smage dem, de ser gode ud ;D stine - 2007-12-07 12:31:08 super lækker opskrift!! Virkelig gode småkager. Jeg skulle bruge dem til en børnefødselsdag, så jeg brugte udstiksforme med dyremotiver til dem. Det tager lidt tid, men det er helt sikkert tiden værd! inge - 2007-11-21 10:08:49 er de fryseegnet æslet - 2006-12-17 13:21:46 hvorfor er der næsten ingen der har skrevet noget her inde? de smager super godt. Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Rigtige gode med en dejlig smag af kokos |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne