Chokolade drømmekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 870944 gange,
og udskrevet 20272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (481 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-10-09 16:29:48 De der oplever at kagen er flydende, er det den korrekte størrelse bradepande I har brugt? Nu har vi lige lavet opskriften igen, og tiden passede perfekt Ellen - 2023-09-06 15:25:23 Puuu..... >Have ikke læst kommentarer - æ´ærgeligt for jeg skulle være færdig til bestemt tid.. Det kunne IKKE lade sig gøre, den SKAL bage MEGET Længere.. Du må have set kommentarer - hvorfor retter du ikke bagetid, mange af os stoler på dine ellers gode opskrifter.. aston - 2022-01-26 13:57:00 smager mega godt vil lave den tit Jacky - 2021-09-21 10:47:36 Når du man ikke vil have kaffe i, hvad kan den erstattes med ? og skal der ikke noget brunfarin til ??? anonym - 2021-07-10 18:35:26 Jeg har fuldt opskriften efter punkt og prikke, den er helt flydende i midten. Jeg foreslår minimum at give den 35 min Linda - 2021-05-21 14:02:09 Altså forstår ikke tiden jeg har nu bagt den i alm ovn på 200 grader og den er helt flydende i midten?? Hjælp hvor længe skal den så have og skulle det have været varmluft måske istedet? anonym - 2020-12-25 23:44:22 Penille, vi er meget fulde som i jeg mener meget fulde- hvordan har du det? Johanne - 2020-07-14 15:13:09 Den smager mega godt Naja - 2020-07-12 21:51:09 Det meget fedtet 🤢 Christoffer - 2020-04-15 16:31:40 Jeg synes den smagte helt fantastisk, og var lige præcis som jeg ønskede. Den var ikke tør eller noget lignende. Helt fantastisk. Tak for kage. Kan varmt anbefales Sk - 2020-03-30 16:56:45 Et lille tip! Til dem som ikke er tilfredse med de små ting ved kagen; hvis i kender “alletiders MUMSE chokolade kage” så bag den kagens bund med dette glasur herinde. Efter i har bagt bunden, så pensle kagen med mælk. I vil kunne TYDELIGT se at den bliver blød og mærkes blød med det samme! Kagen bliver rigtig saftig blød af det. (Kan gøres på alle kager, som har fået lidt for meget i ovnen eller bare skal være blød) til sidst kom glasuret på! Jeg har lavet denne her kage utallige mange gange, som måden jeg har beskrevet det på! Lækker kage! Juliane - 2020-03-26 17:47:58 Jeg har haft held med at piske æg og sukker sammen og derefter vende smøren og senere mel, bagepulver og kakao i. Jeg slukkede af med at piske det hele og endte med en lækker svampet kage. Inge - 2019-11-10 16:21:39 Super god kage. Så gå bare i gang følger du opskrifter så går det ikke galt, nem kage at bage også hvis du ikke er så skrap til at bage. Susanne - 2019-10-19 14:13:46 Totalt flydende kage selvom den har fået dobbelt tid. Bagte boller i går uden problemer. Laver den aldrig igen. Golestan - 2018-09-13 22:59:40 Rigtig lækkert kage. Har bagt 2 kage to uge siden og skal lave 2 mere i morgen til en fest igen😃. øv - 2016-11-08 17:37:06 tør kage, den er slet ikke lækker svampet :( ØV Malene - 2016-09-02 18:33:42 Det er en rigtig go ide, at si mel, bagepulver og kakaopulveret i, lidt af gangen ellers klumper dejen. Kirsten Pedersen - 2016-02-27 21:38:26 Denne kage har vi bagt gennem mange år, utrolig lækker og utrolig nem at lave Kirsten - 2016-02-15 18:43:58 Fantastisk kage som scorede topkarakter hos svigerfamilien! Jeg bruger flydende Lise i stedet for margarine og det giver en lækker svampet kage. Det kan klart anbefales at servere den lun og i dagene efter den er bagt, lige at give den en tur i mikroovnen før servering. Mums! Har lige lavet kagen som muffins. Til 12 muffins skal man bruge en portion til 6 personer. Når man hælder i formene ser det ikke ud af meget, men de hæver MEGET i ovnen. Gav dem 10 min. ved 200 grader og 5 min ekstra med topping. Toppingen lavede jeg dog til 8 person for at få et tykt lag. Glæder mig til at smovse dem i mig senere! Pernille - 2015-10-11 21:49:16 Virkelig utrolig lækker og svampet kage! Kan varmt anbefales. Evaluna - 2015-09-27 11:55:11 Den er tøøøøør anonym - 2015-06-03 15:12:34 Smager ekstra godt, når den spises dagen efter. Sanne - 2015-05-10 16:29:43 Jeg udskifter lidt af mælken med appelsinsaft og revet appelsinskræl. Det er himmelsk! Anne rimmer - 2014-08-08 19:08:02 Er nem at lave og smager dejligt Sara - 2014-02-25 20:18:55 Super lækker kage! Mig😊 - 2013-12-17 17:46:09 Har lige lavet den og den smager fantastisk.❤️ Heidi - 2013-08-15 14:35:00 Lidt kedelig kage, smagte lidt for sundt. Fyldet smuldrede, der manglede evt. noget farin. Anna love Haz - 2013-06-10 15:36:22 Jeg tog kaffen ud og erstattede den med 1/2 dl kakao (også som drik) <3 :) anonym - 2013-06-10 14:23:17 Hvad bruger man istedet for kaffe? Smager fyldet af kaffe? ... - 2013-04-27 09:25:22 Helene stik i midten med en kødpind før du tager den ud og se om den er helt gennebagt... det kan godt være dig ovn der ikke varmer jævnt.. Sualc - 2013-04-24 10:44:36 Den tørreste kage vi nogensinde har smagt, den skal have mindst det dobbelte fedtstof, i både bund og top. Isabella - 2013-04-19 18:33:36 Glasuren smuldrede lidt, så jeg puttede en ½ dl i, og den blev perfekt :-) Pizza - 2013-04-19 16:18:11 Den ser rigtig god ud. Den seje - 2013-04-06 22:44:53 Hej er jeg den eneste der kalder den får mudderkage? Helene - 2013-03-17 16:08:48 Jeg har lige lavet den, og den ser lækker ud. den er dog faldet lidt sammen på midten, hvad gør jeg galt? er ikke den første kage det er sket ved. ved ikke hvad jeg gør galt. Camilla - 2013-02-21 16:50:14 Den er supper let at lave, har lavet den mange gange efterhånden og familien er vilde med den! Mums! Kan stærkt anbefales. Velbekomme! :) pia - 2013-01-17 15:11:39 den er god og nem at lave. majken - 2012-10-13 13:25:32 Glæder mig til at prøve den. Jeg tror nemlig det er en kage, som jeg har bagt nogle gange før for lang tid siden, som jeg bare elskede. Jeg har mistet opskriften, så det kunne være denne, krydser fingre. Mussen! - 2012-09-06 11:55:30 Den er bare hammer lækker! :-P Maria - 2012-07-13 17:06:53 Den skal havde i vært fald 55 min. Plus de fem med fuldet hvis 24 pers. Som der står i opskriften viola - 2012-07-02 14:39:59 den smager vildt godt Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne