Arme Riddere - French toast
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og mælk sammen.
Skær skorpen af brødet (gerne daggammelt) og vend det i blandingen. Steg dem gyldne i smør. Drys sukker og kanel på brødet og hæld ahornsirup over. Server gerne med friske bær. |
|
Opskriften er vist 295656 gange,
og udskrevet 3013 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (322 stemmer) |
|
Kommentarer Renee - 2014-09-12 21:29:43 Rigtig god opskrift Tak skal fu have for at have lagt den ind anonym - 2012-12-08 11:15:39 En super lækker dessert fra min barndom. Jeg fik den serveret med flødeskum og syltetøj på. mums Frost - 2012-01-18 20:08:05 Jeg laver dem med toastbrød i stedet, ekstra sødt! Anne - 2011-04-25 12:44:23 jeg tror jeg kom til at putte for meget mælk i dem, de virkede i hvert fald lidt plattet inden i, men den sprøde kant er rigtig god :D men til en anden gang vil jeg huske mere kanel og mindre mælk (; luna - 2011-01-23 08:51:39 det er de bedste arme riddere jeg har smagt idag. :) milla - 2010-06-28 10:57:46 god!! kan også laves med fuldkornstoast,banan og lys honning Den seje - 2010-03-23 17:17:18 OMG ;O det smager faktisk godt ;) michelle - 2008-08-22 15:12:57 Super lækker opskrift. laver den selv i ny og næ, og den er så hyggelig at sidde og spise om vinteren, og så med en god kop te til :D mette - 2005-01-01 01:01:01 meget underlig smag, men god Vigdis - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig gode! Man kan skifte kanelen ud med kakao, det smager også rigtig godt:) Linda - 2005-01-01 01:01:01 Det bedste til "saftsuppe" med æblestykker, rosin og figen i. Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Det er ren nostalgi Mums morten.a - 2005-01-01 01:01:01 det er guf Bettina - 2005-01-01 01:01:01 Ren nostalgi - efter skole hygge mad med legekammeraten. Aase - 2005-01-01 01:01:01 barndommens ret, god med solbarsyltetøj Louise - 2005-01-01 01:01:01 er virkelig lækker med æggekage eller spejlæg ovenpå <§:o) Stine - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig delikat opskrift. Mig - 2005-01-01 01:01:01 Underlig, speciel smag, men lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne