Rissengrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring vandet i kog, drys risene i og tilsæt salt. Rør til grøden koger og beregn en kogetid på ca. 45 minutter. Læg låg over og lad varmen være svag. Rør et par gange. Tilsæt fløden og lad grøden koge yderligere 10 minutter, så er den færdig
Server med kanelsukker, juleøl og en smørklat |
|
Opskriften er vist 36000 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (51 stemmer) |
|
Kommentarer magnus - 2014-10-19 18:54:47 jeg har nu prøvet denne opskrift og der er absolut intet galt med den, grøden smager fint. grøden er måske ikke helt så fast som vis der kun er brugt mælk, men det er til at leve med. P.S. jeg puttede fløden i efter 35 minutter og kogte derefter yderligere 20 minutter, så kogetiden er alt i alt den samme. Camilla - 2011-11-13 18:04:57 altså efter piskefløde hvor meget skal der så i af resten anonym - 2010-12-04 05:11:16 det er da rigtigt, for når man starter med at koge den i lidt vand, så brænder den ikke så nemt på og du smager ikke den smule vand, så ++++++ herfra :) anonym - 2008-12-12 18:52:21 ja det er rigtig det skal koges på mælk prut - 2008-10-30 16:49:22 rissengrød koges altså på mælk og ikke vand. hvis man rissengeød på vand så hedder det altså risvandgrød, og så skal der æbler i både og rosiner i grøden så er den bedst ida - 2007-11-14 12:54:54 den lydder fiin.. ;P Holm - 2006-12-11 14:55:26 - er det nu smart, at sætte salt til så tidligt??? :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne