Hvidvinsauce

Hvidvinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.friske champignoner
4 dl.fiskebouillon
2 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
75 g.smør
 jævning
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Damp de rensede og fintskåret champignoner i lidt smør og tilsæt derefter fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier.

kog saucen i nogle minutter, jævn og smag til.

Tips:

Servers bla. til fisk





karakterer:
Opskriften er vist 18007 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-05 19:03:38
Den er rigtig god til mørbrad:)