Hvidvinsauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : |
|
|
Damp de rensede og fintskåret champignoner i lidt smør og tilsæt derefter fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier.
kog saucen i nogle minutter, jævn og smag til. Tips: Servers bla. til fisk |
|
Opskriften er vist 18007 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2009-11-05 19:03:38 Den er rigtig god til mørbrad:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne