Butterdejssnegle med fars - Kødsnegle
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne røres godt sammen, og smøres ud på butterdejspladen, som rulles sammen, skær derefter rullen ud i passende skiver og sæt den på en bageplade, pensel sneglene med lidt vand og bag dem i ovnen ved 190 grader, til butterdejen er gennembagt.
|
|
Opskriften er vist 26555 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2007-07-19 15:15:30 Skal der være sovs til, eller er smør lige så godt? Dorte - 2007-01-09 15:19:57 Hasselback kartofler og salat er godt tilbehør til de som du skriver lækre kødsnegle ! og så er de endda lette at lave :-) Bob - 2005-01-01 01:01:01 Hvad spiser man de lækkertlydende snegle til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne