Butterdejssnegle med fars - Kødsnegle

Butterdejssnegle med fars - Kødsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fars (svine eller oksekød)
1 fedhvidløg
1 løg, revet
1 æg
1 spsk.merian
1.5 spsk.sød chillisovs
1 tsk.paprika
1 tsk.oregano
2-3 spsk.vand
1 storplade butterdej
 salt
 peber
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres godt sammen, og smøres ud på butterdejspladen, som rulles sammen, skær derefter rullen ud i passende skiver og sæt den på en bageplade, pensel sneglene med lidt vand og bag dem i ovnen ved 190 grader, til butterdejen er gennembagt.





karakterer:
Opskriften er vist 26555 gange,
og udskrevet 709 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-19 15:15:30
Skal der være sovs til, eller er smør lige så godt?

  -   2007-01-09 15:19:57
Hasselback kartofler og salat er godt tilbehør til de som du skriver lækre kødsnegle ! og så er de endda lette at lave :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad spiser man de lækkertlydende snegle til?