Grøn sauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Dild Indsendt : Red : |
|
|
Blendt fløde og dild i ca. 20 sek.
Kom creme fraiche i en lille gryde og varm den op til kogepunktet. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Pisk lidt af den varme creme fraiche i æægeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning. Varm saucen op uden at den koger. Tilsæt den "Grønne" fløde og varm saucen ignnem. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 12420 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne