Kakaosuppe

Kakaosuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kakaosuppe, billede 4 Kakaosuppe, billede 1 Kakaosuppe, billede 2 Kakaosuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
25 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
25 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
10 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
Opskrift:
mælken hældes i en gryde og bringes i kog under omrøring.

sukker, kakao og kartoffelmel blandes og udrøres i vand til en jævning.

Jævningen hældes i under omrøring og bringes i kog.

Suppen serveres varm med tvebakker.





karakterer:
Opskriften er vist 47848 gange,
og udskrevet 545 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2557 (608 kcal)
KJ pr. Pers. 1278 (304 kcal)
Vægt ialt 760 gram
Vægt pr. Pers. 380 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 336 KJ (80 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-13 22:50:20
Vækker minder fra min barndom mums

  -   2014-09-08 14:50:28
mega god har lige spist den mums...

  -   2008-07-22 16:03:59
hos min mormor fik vi tvebakker til suppen, det var godt.

  -   2008-03-08 16:34:07
Flødeskum på toppen kan ogå benyttes og smager herligt.

  -   2007-07-02 14:33:10
Kakaosuppe er en herlig spise, men har altid brugt mariekiks som tilbehør

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg prøvede den i går den var god men jeg kunne alige vel ikke kende den som barn jeg syntes den var anderledes

  -   2005-01-01 01:01:01
I min tid på plejehjem blev denne ret ofte serveret Jævnet med kartoffelmel og taget af LIGE før retten kogede. Vi serverede ristede havregryn til. Havregrynene skalristes til de blive fravede på en TØR pandePrøv evt at komme noget mørk chokolade i så suppen for mere fylde