Kødfars med tomater i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Skål og flå tomaterne og del dem i kvarter. Pil løgene, skær dem i ringe, og snur dem klare i halvdelen af fedtstoffet. Kødfars: Bland det hakkede kød med raspen, og rør det let sammenpisket æg i. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, og rør godt. Smag til med salt og friskkværnet peber. Kom halvdelen af farsen i bunden af et smurt, ovnfast fad med høje kanter. Læg fyldet ovenpå, krydr med salt, friskkværnet peber og basilikum. Dæk med den resterende fars. Tryk den let ned over fyldet. Fordel rasp og smørklatter over farsen, og sæt retten i ovnen ved 175 grader en halv times tid. Læg derpå baconskiverne øverst og steg yderligere ca. ½ time. servér straks. Byd kartofler eller salat til. |
|
Opskriften er vist 20349 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne