Engelsk plumkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
De rører smør og sukker skummende, blander heri ægget og til sidst mel med bagepulver og de tørrede frugter. Til sidst røres kaffefløden – eller mælken i, og alt blandes godt.
En form, der rummer knap 1½ liter, smøres godt med blødt smør og drysses med rasp. Kagen bager heri på nederste rille ved 175-200° i ca. 45-50 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt tilpas. Afsvaler lidt i formen og vendes derefter ud på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 25227 gange,
og udskrevet 586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Pia T. - 2022-12-19 21:05:11 Har ikke selv prøvet at bage denne, men har set at den skal overhældes med whiskey/rom 1/2 l efter at den er kølet af, så er den bestemt ikke tør ! anonym - 2022-03-24 11:41:08 Knastør. Der må være noget galt med målet af væske. Gerda - 2017-08-21 06:34:25 Den er lidt tør! Hoejvang Pedersen - 2012-01-28 17:36:10 En dejlig kage at bage og nyde Hejsa Bent joakim - 2008-04-10 14:22:34 uhmmmmmmmmmm siger jeg bare |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne