Kuvertflute
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren smuldres i den lunede mælk og kærnemælk, salt og sirup tilsættes.
Smørret skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med fuldkornshvedemelet. Dejen arbejdes godt igennem, hvorefter den hviler i 15 minutter. Bland så sigtemelet med grahamsmel og ælt dette igennem i den forhævede dej, der igen arbejdes godt igennem. Stil dejen til hævning i 2 timer. Dejen slås sammen og trilles i en lang pølse, der deles i 28 stykker. Brødene formes, lav et snit i toppen og stil dem ti l hævning i ca. 20 minutter. Si lidt sigtemel over brødene inden de sættes i ovnen. Bages ved 210 grader på næstnederste rille i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 26722 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne