Kuvertflutes med hasselnødder
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Kærnemælken varmes langsomt op sammen med smørret, til blandingen er håndvarm. Kom siruppen i og hæld dette over gæren, som er smuldret i en skål. Rør til gæren er opløst.
Bland salt og hasselnøddeflager sammen med melsorterne og rør i gærmassen. Ælt dejen, til den er let og lind. Stil dejen til hævning i 30 minutter. Slå dejen godt sammen og rul den til en lang pølse, der skæres ud på skrå i passende stykker. Læg brødene på en bageplade og skær et skråt snit på toppen. Lad brødene hæve i 15 minutter. Æg og fløde piskes sammen og pensles på brødene, som bages på midterste rille i ovnen ved 200 grader C. i 18 minutter. |
|
Opskriften er vist 12640 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne