Saltkringler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Vand og smør varmes op til smørret er smeltet, bland med kold creme fraice, afkøl til lunkent, gæren opløses heri. Salt, sukker og æg tilsættes. Kom så meget mel i som dejen kan tage så det er en smidig dej der slipper fingrene. Ældes godt igennem. Stilles til hævning i 30 minutter. Dejen slås ned og ældes igennem. Rulles ud i 2 stænger af 2 cm tykkelse, skæres ud i stænger af 15 cm. Foldes til kringler. Stilles på bageplader til eferhævning i 10 minutter. Spidserne pensles med æg og trykkes let så de fæstnes, resten af kringles pensles også og drysses så med groft køkkensalt. Bages på næstøverste rille ved 210 i 15 minutter.
Tips: spises med neutral flødeost. |
|
Opskriften er vist 19392 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne