Vikinge gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skæres i strimler og steges let i margarinen.
Resten af margarinen smeltes - de hakkede løg og hvidløg kommes i. Melet røres i blandingen og der laves en opbagt sovs med mælk og piskefløde. Peberfrugt strimler og krydderier blandes i. Sovsen skal have en cremet konsistens. Kødet kommes i den færdige sovs. Serveres med ris eller pommes frites. Dryses eventuel med kokos eller rosiner og ananas. Tips: Retten bliver bedst hvis den laves 1-2 dage i forvejen. |
|
Opskriften er vist 62986 gange,
og udskrevet 1032 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2019-04-06 12:19:17 7-8 dl mælk ? Der står ikke noget om hvor meget fløde? Per - 2008-03-07 10:06:13 Jeg brunede kødet godt af og så fik det lov til at småstege mens jeg lavede saucen, puttede lidt vand ved undervejs, tror det fik 20 minutter og var ok mørt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne