Syltede mandariner

Syltede mandariner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Mandarin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 mandariner
1 l.vand
500 g.sukker
4 helestjerneanis
 
Opskrift:
Pil 10 mandariner, men lad dem forblive hele. Pil så meget af det hvide af som muligt, også. det hvide i midten. Lav et lille snit i ryggen af hver "båd". Kog en lage af vand, anis og sukker. Kom mandarinerne i den kogende lage, træk gryden af ilden. Lad madarinerne trække mindst 12 timer, men gerne flere døgn før de serveres, f.ex med r sabayon.





karakterer:
Opskriften er vist 27652 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-22 18:20:31
skal syltningen i køleskab eller hvordan opbevares den? og hvor længe kan den hold? kan den klare flere måneder eller hvorledes? hilsen Line

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan opbevares mandarinerne, og hvor længe kan de holde?