Grillet lammehoved (Gammeldaws)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehoved Indsendt : |
|
|
Lammehovederne flækkes, skoldes, skrabes og rengøres.
Koges derefter møre uden at kødet løsner sig fra benene. De kogte lammehoveder smøres med et let pisket æggehvider, bestrøes med raps og hakket persille og sætte på en pande, hvori smørret er brunet, ind i en hed ovn eller steges i en gryde, indtil de er lysebrune. Det brunede smør samt grøntsager serveres til. |
|
Opskriften er vist 12257 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-08 17:39:58 mangler lidt info Poul Kelså - 2005-01-01 01:01:01 Hvad har det med vildsauce at gøre? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne