Ommelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æggene slås ud i en skål og piskes med vand, salt og peber.
Smelt smørret på dine gode pande med en ordentlig slip-belægning og lad det blive svagt lysebrunt. Hæld æggemassen på og skru ned for varmen. Rør lidt rundt med let hånd. Løft lidt op i stivnede æggemasse, så den rå masse kommer ned på panden. Når al æggemassen er stivnet, kan du eventuelt skrue lidt op for varmen, hvis omeletten er meget lys i bunden. Når den er tilpas, skal den over på et fad eller en tallerken. Nu skal der fyld på, og omeletten skal foldes sammen.
Fyld: Tomatskiver og lidt hakkede krydderurter. Lidt ristede champignon og løg Agurketern, purløg og ristet bacon Svitsede courgette(squash) tern krydret med persille og citronsaft 1/2 dåse flåede tomater kogt noget ind, lidt finthakket løg Du kan også blande dit fyld i æggemassen, før den hældes på panden. Det er en god metode, hvis fyldet er revet ost, dampet spinat eller hakkede krydderurter. |
|
Opskriften er vist 47690 gange,
og udskrevet 806 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (92 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2011-11-25 18:03:40 den er rigtig god jeg syntes alle skal lave den fra en - 2010-10-07 16:58:35 synes i skulle skriv til hvor mange personer... tris - 2010-03-24 19:31:49 god nok men smager underligt :) Mathias - 2008-12-28 19:26:38 Der står jo ogs hvor mange personer det er til?? ole - 2008-01-06 19:36:24 knald god mus - 2007-09-26 19:40:47 1 person..? cat - 2005-01-01 01:01:01 syns i skal skrive hvor mange personer retterne er til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne