Ommelet

Ommelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 æg
0.5 dl.vand
 salt
 peber
 Lidt smør eller margarine
 
 
Opskrift:
Æggene slås ud i en skål og piskes med vand, salt og peber. Smelt smørret på dine gode pande med en ordentlig slip-belægning og lad det blive svagt lysebrunt. Hæld æggemassen på og skru ned for varmen. Rør lidt rundt med let hånd. Løft lidt op i stivnede æggemasse, så den rå masse kommer ned på panden. Når al æggemassen er stivnet, kan du eventuelt skrue lidt op for varmen, hvis omeletten er meget lys i bunden. Når den er tilpas, skal den over på et fad eller en tallerken. Nu skal der fyld på, og omeletten skal foldes sammen.

Fyld:
Tomatskiver og lidt hakkede krydderurter. Lidt ristede champignon og løg Agurketern, purløg og ristet bacon Svitsede courgette(squash) tern krydret med persille og citronsaft 1/2 dåse flåede tomater kogt noget ind, lidt finthakket løg Du kan også blande dit fyld i æggemassen, før den hældes på panden. Det er en god metode, hvis fyldet er revet ost, dampet spinat eller hakkede krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 47706 gange,
og udskrevet 806 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (92 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-25 18:03:40
den er rigtig god jeg syntes alle skal lave den

  -   2010-10-07 16:58:35
synes i skulle skriv til hvor mange personer...

  -   2010-03-24 19:31:49
god nok men smager underligt :)

  -   2008-12-28 19:26:38
Der står jo ogs hvor mange personer det er til??

  -   2008-01-06 19:36:24
knald god

  -   2007-09-26 19:40:47
1 person..?

  -   2005-01-01 01:01:01
syns i skal skrive hvor mange personer retterne er til